Huis zoekt bewoners

De vroegere pastorij tegenover de basiliek in de Hovestraat in Edegem zoekt een nieuwe invulling. Dit statige herenhuis met ruime kamers biedt plaats aan vijf mensen die elk een privéruimte zullen ontvangen én voldoende plek zullen hebben voor gemeenschappelijke ruimtes.

De prachtige parktuin, maakt van dit huis een echte toplocatie. Het huis is bovendien heel goed gelegen en heeft via het openbaar vervoer vlot contact naar de hele regio tussen Antwerpen en Brussel.

We zijn op zoek naar jonge mensen die hun school of studies beëindigd hebben en een job hebben. De mensen die we zoeken willen graag met anderen samenleven in een christelijk gemeenschapshuis.

Vanuit de inspiratie en de kracht van de gemeenschap neemt de groep een realistisch engagement op in de pastorale eenheid. Op die manier kan dit huis een echte oefenplek worden in het samenleven als christenen en biedt het ruimte aan onze kerkgemeenschap én de bewoners om de weg te ontdekken die God ons aanbiedt.

Er is nog wel wat werk aan de winkel. Die werken starten in het najaar en zullen tot in het voorjaar duren. Intussen loopt de campagne om voor november minimum 4 en maximum 5 kandidaten te vinden voor dit gemeenschapshuis.

Wie zich aangesproken voelt kan contact opnemen met pastoor Tom en zich kort voorstellen.

Jongeren
Antwoord op je vragen