Samen in vreugde, christenen in weer en wind


Wij zijn een levende geloofsgemeenschap omdat...

… de blijde boodschap ons leert in alles en allen de Vreugde te vinden die Jezus Christus aan zijn leerlingen belooft en deze vreugde uit te dragen waar ze het meest ontbreekt.

… we via de Ignatiaanse spiritualiteit betrokken zijn op elkaar, de wereld en de wereldkerk. Hierdoor leren wij in het licht van het evangelie de Geest in onze ervaringen onderscheiden. Zo groeit onze “vriendschap in de Heer”, o.a. door maandelijkse samenkomsten, bezinningsdagen, kasteel- en abdijvakanties, een jongerenwerking en gebedsgroepjes.

… vorming en gebed, eucharistie en aanbidding ons naar buiten stuwen om christen te zijn in weer en wind door o.a. de bezinningsrubriek “Even Stilstaan” in het Belang van Limburg, ontmoetingen met gedetineerden, rozen te brengen naar de zieken met Pasen, de kruiswegstatie op de markt met Goede Vrijdag, de wekelijkse digitale vreugdekrant, de jaarlijkse familiedag.

Praktische informatie

Over de gebedsplaats

Hasselt, PCS, Tulpinstraat 75 - Boechout bij Antwerpen, Capenberg, Borsbeeksesteenweg 45 – Gentbrugge, Cara Nova, Kliniekstraat 48 - en Sint-Truiden, Melveren Centrum 66.

Adres

Melveren Centrum 66, 3800 Sint-Truiden
Regio: Vlaanderen

Meer info

Website: www.kerknet.be/organisatie/samen-vreugde

Contact

Marijke Meinesz-Van ‘t Hoff
marijke.vanthoff@icloud.com
011 68 05 57

Melveren Centrum 66, 3800 Sint-Truiden

---
Informatie laatst gevalideerd op 27 okt 2015