Parochie O.L.V. van Fatima, Bret-Gelieren


Wij zijn een levende geloofsgemeenschap omdat...

De gehele gemeenschap wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers! Werkgroepen zoals OKRA, Missiekring, Welzijn +80, Wijkverantwoordelijken, … geven gestalte aan onze aandacht voor alle mensen in onze gemeenschap. Dit gebeurt doorheen regelmatige huisbezoeken en het organiseren van ontmoetingsmomenten. Ook de Derde Wereld verliezen we niet uit het oog.

Een bijzondere aandacht gaat uit naar de jongeren. Zowel de Chirojongens als de Chiromeisjes bereiken meer dan 100 leden. De speelpleinwerking WigWam speelt op terreinen van de parochie. En er zijn de jaarlijkse Heidefeesten (eind augustus). Drie dagen lang spannen alle verenigingen zich samen in om er onvergetelijke dagen van te maken!

Elke zondag komen wij om 9.30 u. samen om eucharistie te vieren. In die vieringen hebben we zowel aandacht voor de gezinnen (gezinsvieringen en/of eerste communievieringen op elke derde zondag), als voor een aangepaste geloofsverkondiging, als voor mooie gezangen (kinder-, jeugd-, of volwassenkoor). Na elke viering ontmoeten we elkaar bij een tas koffie of thee in het portaal van de kerk.

Praktische informatie

Over de gebedsplaats

Parochiekerk O.L.V. van Fatima en omgeving met chirolokalen, parochiezaal ‘De Flèèketaer’, sportzaal, arboretum, …

Adres

Piehpelplein 1, 3600 Genk

Contact

Tjeu Neyens
tjeu.neyens@telenet.be
089 35 32 18

---
Informatie laatst gevalideerd op 03 okt 2017