Jonge Kerk Klein-Brabant


Wij zijn een levende geloofsgemeenschap omdat...

... we Kerk een jong gezicht willen geven. In het bijzonder willen wij jonge mensen en jonge gezinnen met hun kinderen een ruimte geven waar geloven een plaats krijgt. Maar uiteraard staat dit initiatief open VOOR ALLE LEEFTIJDEN, als je maar JONG VAN HART bent.

Wij willen kansen bieden tot ONTMOETEN: vanaf 9 uur staat de tafel klaar voor een eenvoudig maar (h)eerlijk ontbijt. Dit biedt de kans om kennis te maken, om elkaar te ontmoeten, om een babbeltje te slaan… Intussen kunnen ook de kinderen acclimatiseren en nieuwe vriendjes leren kennen. Inschrijven hoeft niet. Om de kosten te drukken, vragen we een vrije bijdrage.

We willen kansen bieden tot VERDIEPEN: om 9.45 uur gaan volwassenen, kinderen en tieners hun eigen weg. Door getuigenissen, uitwisselingen, bezinningsmomenten of spel willen we samen nadenken over de betekenis van geloven. Voor de kinderen en tieners zijn er aparte activiteiten, binnen hetzelfde thema als dat van de volwassenen. Die activiteit is echt op hun maat.

We willen kansen bieden tot VIEREN: om 10.45 uur verzamelen we weer met z’n allen om in te zingen. Om 11 uur start de viering met een jonge taal en een symboliek die de band tussen leven en geloven centraal stelt. Een enthousiaste en levensnabije viering voor ouders en hun kinderen. Voor de allerkleinsten is er opvang voorzien.

Voor de geplande data en locatie: zie www.kerkkleinbrabant.be/jonge-kerk-klein-brabant

Je kan aan het volledige programma (ontbijt, verdieping, inzingen, viering) deelnemen, doch aansluiten bij een deel naar keuze is ook mogelijk.

Praktische informatie

Over de gebedsplaats

Zie website www.kerkkleinbrabant.be/jonge-kerk-klein-brabant 

Adres

Oppuursdorp 15, 2890 Oppuurs

Meer info

Website: www.kerkkleinbrabant.be/jonge-kerk-klein-brabant

Contact

Inge Hauchecorne
jongekerk@outlook.be
03/889 06 42

---
Informatie laatst gevalideerd op 31 okt 2017