Geloofsgemeenschap Ten Bos


Wij zijn een levende geloofsgemeenschap omdat...

Het kloppende hart van onze gemeenschap is de elfurenviering waar we als een echte familie lief en leed delen. Samen zingen, bidden en luisteren… zorgen ervoor dat mensen elkaar intens leren kennen, ook en vooral voor en na de viering. Daarom houden we van een receptie of een BBQ die aansluit bij onze vieringen.

Onze geloofsgemeenschap kan maar bestaan dankzij de ondersteuning van tientallen medewerkers in veel verschillende werkgroepen: kindernevendienst, liturgie, vormselcatechese, Ten Bos Gospelsingers, gezinsvieringen, misdienaars, lectoren, communiedelers, enz…

Uit de bezorgdheid voor de toekomst zijn nieuwe werkgroepen ontstaan die de rouwzorg willen ondersteunen en vieringen rond Woord en Brood (zonder priester) mogelijk maken. Heel wat mensen zijn daar actief bij betrokken en zetten al hun talenten in.

Praktische informatie

Over de gebedsplaats

De Sint Amanduskerk (in de omgeving gekend als Ten Bos) is een kerk die gebouwd werd in 1969 en waar wekelijks een tweehonderdtal mensen samenkomen om op zondag samen te bidden en te vieren rond Woord en Brood.

Adres

Dom Modest van Asschelaan 65, 9320 Erembodegem

Meer info

Website: www.kerkembodegem.be

Contact

Peter Biesbrouck
kerkembodegem@gmail.com

---
Informatie laatst gevalideerd op 27 okt 2015